OM LÆDERPLEJE

Hvorfor har læder behov for reglmæssig rengøring og pleje?

For at læder kan bevare sin naturlighed, sin holdbarhed og sit bløde look i længere tid, er det nødvendigt, at vi regelmæssigt rengør det og påfører læderet essentielle fugt- og plejemidler. Læder kan ikke regenerere sig selv, og læderet er derfor afhængig af en effektiv pleje udefra. Dette kan kun ske ved at sørge for, at læderets porer grundigt er rengjort og alt snavs er fjernet. Selv ved almindeligt hverdagsbrug vil læderet uden vores pleje hurtigt miste sin naturlighed – læderet vil blive beskidt, tørre ud eller farven vil falme.

Hver lædertype kræver sin egen pleje!

Fordi de mange lædertyper har forskellige materialeegenskaber, kræver hver lædertype også sin egen rengøring og pleje, der netop tager højde for de unikke egenskaber i hver enkelt lædertype. Hvorfor?

Enhver, der sætter pris på læder, elsker f.eks. det åndbare anilin-læder, der er et fantastisk blødt, lækkert og smidigt materiale. Men netop denne naturlighed ved anilin-læderet bevirker, at det er meget sårbart og kræver en intensiv pleje. For at komme sikkert gennem dagen, har anilin-læder et stort behov for fugtgivende lædercreme, imprægnering og beskyttelse mod lys.

I modsætning hertil findes der overfladebehandlede lædertyper, der er forsynet med et beskyttende lag dækfarve som overfladefinish. Denne type læder er meget let at rengøre, nem at pleje og egner sig særlig godt til daglig brug. For at sikre en lang levetid, er det passende læderplejeprodukt igen fugtgivende, men med et mindre krav til beskyttelse mod fedtstoffer og lys, da læderet er knap så modtagelig overfor dette.

Med individuelle plejelinjer rækker det nye KERALUX® sortiment til enhver lædertype. På denne måde, kan du være sikker på, at dit læder modtager den helt optimale pleje, som den har behov for:

  • Grundig, men blid rengøring
  • Vigtig tilføring af fugt
  • Optimal fedttilførsel for at bevare en smidig overflade
  • Beskyttende imprægnering
  • Effektiv beskyttelse mod lys for at bevare farven
  • Antioxidanter for at opnå en længere levetid

KERALUX® – En plejeserie til enhver lædertype

De forskellige plejeserier fra KERALUX®-serien er kendetegnet ved forskelligfarvede bogstavsymboler, og de er derfor lette at kende fra hinanden. Bogstaverne viser, hvilken lædertype, produktet er egnet til:

Korrigeret læder Læder med let eller stærk beskyttende belægning

Anilin læder  Let farvet naturlæder

Saddellæder Læder med en oliebehandlet overflade

Vintagelæder Læder med vintage-effekt

Nubuck læder Alt rålæder som f.eks. velourlæder og vildtlæder

LCK kvalitetsgaranti

Vi garanterer, at vores produkter er af bedste kvalitet. I alle vores produkter ligger den samme mængde viden, sjæl og passion for skønt læder. Vores produktion befinder sig i Tyskland på vores hovedkontor i Ubstadt-Weiher. Vi anvender kun nøje udvalgte råstoffer, og vi stiller krav til vores leverandørers kvalitet og fairness.

Det er derfor, at vi, af de førende producenter, anbefales som værende bedst til møbelpleje, fordi vi sammen har et fælles mål: Din tilfredshed.