KERALUX® CLEANER VEGETABILSK/PLANTEGARVET LÆDER

DKK 179.00

Ideel til skånsom rengøring af vegetabilsk/plantegarvet læder.

1-2 ugers levering

Varenummer (SKU): KX3022 Kategorier: ,

Beskrivelse

Vegetabilsk – d.v.s. plantegarvet – læder er meget sart, og rengøring med vand eller en neutral cleaner er ikke muligt, da det kan ødelægge overfladen på denne specielle lædertype.

KERALUX® Cleaner til vegetabilsk/plantegarvet læder er specielt udviklet til skånsom afrensning uden at beskadige læderets overflade. Indholdet er tilpasset den typiske PH-værdi for vegetabilsk garvning og er dermed optimalt egnet til rengøring af vegetabilsk/plantegarvet læder.

Fremgangsmåden er simpel: Kom noget KERALUX® Cleaner på svampen, og tryk svampen sammen et par gange til der kommer skum. Med lette, forsigtige, cirkulære  bevægelser fører du svampen over læderet, så svampen fjerner snavset. Læderet bliver mørkere pga. fugten, som trænger ind i læderet, men farveforskellen udlignes normalt igen, når læderet tørrer. Det er vigtigt at lade læderet tørre helt op efter denne proces, og man må ikke tørre læderet af med en fugtig klud eller andet.

Efter rengøring anbefales det, at man giver læderet en plejende behandling med KERALUX® Care Lotion til vegetabilsk/plantegarvet læder – Varenr. KX3088 – eller alternativt KERALUX® Leather Fat – Varenr. KX0360 – hvis man ønsker en mere blank overflade.

Indhold: 200 ml KERALUX® Cleaner til vegetabilsk/plantegarvet læder, 1 rengøringssvamp